Welkom!

Je bent welkom op onze boerderij, in de Landwinkel, terras en speelweide op vrijdag en zaterdag.

Zelf plukken

Weten wanneer je kunt plukken? Kijk bij de berichten hieronder, of houd de nieuwsbrief en social media in de gaten! 


Op boerderij Nieuw Slagmaat in Bunnik worden vele soorten groente en fruit geteeld. Een deel daarvan kunt u zelf plukken: Appels, peren, (binnenkort) pruimen, kersen, kiwibessen en pompoenen.

Komt u een keer zelf plukken?

We organiseren regelmatig speciale plukdagen:

  • Juni/juli: Kersenplukdagen
  • Juli/ augustus: Pruimen
  • September: Appelplukdagen (zie ook hieronder), met Appels, Peren, Pompoenen en Kiwibessen.

De precieze data zijn afhankelijk van het weer en het seizoen. We communiceren de data via social media, de nieuwsbrief en de website. Kijk dus hieronder bij het laatste nieuws of abonneer u op onze nieuwsbrief.

Appelplukdagen

Met de appelplukdagen pakken we echt een beetje uit. Deze twee weekenden in september en/of oktober zijn ook meteen onze open dagen. Je kunt tijdens de Appelplukdagen heerlijk door de boomgaarden struinen en dan plukken: Appels, peren, kiwibessen en pompoenen.

Naast de zelfpluk ook andere activiteiten om aan deel te nemen. De imker is aanwezig en lokale organisaties. Dit is iedere keer anders. Eerder hebben we wel modderkeuken en clowns gehad, beestjes zoeken in de sloot en veel meer! Veelal stellen we al onze boomgaarden open tijdens de appelplukdagen. Hier kun je zelf naartoe of met de huifkar/ veewagen. We bakken onze heerlijke Blaarkop beefburgers en nog veel meer lekkers.

Ook in de Landwinkel

Alle producten worden ook vers verkocht in de landwinkel. Het fruit wordt ook verwerkt tot jam en smakelijke vruchtensappen (zonder toevoegingen). Lekker, gezond en milieubewust!

Wil je weten wanneer er een plukdag is?

Meld je aan voor de nieuwsbrief of kijk hieronder bij de nieuwsberichten.Nieuws over activiteiten en zelfplukdagen

Kiwiplukdagen op 9 en 10 dec 2022

Laarzen aan en gaan! Kom je eigen kiwi’s plukken in onze kiwiboomgaard! Opgeven is niet nodig. De kiwi’s zijn rijp en worden geplukt. U plukt…

Lees verder

Terugblik Appelplukdagen 2022

Ze waren vooral nat, deels heel nat en op de laatste zondag gelukkig ook met heel mooi weer. Maar alle dagen hebben we enorm genoten…

Lees verder

Appelplukdagen op 17 & 18 en 24 & 25 sept. 2022

We kijken er enorm naar uit, de Appelplukdagen komen eraan! Twee weekenden lang kun je op zaterdag en zondag je eigen appels komen plukken. Een…

Lees verder
fotonieuwslagmaat-plukken

Ontdek en geniet

Vers uit de boomgaard is het allerlekkerst