Welkom -ook in Coronatijd-

Je bent veilig welkom op vrijdag en zaterdag. We volgen de richtlijnen van de overheid.

Zelf plukken

Op boerderij Nieuw Slagmaat in Bunnik worden kiwi’s, appels, peren, pruimen, kersen, rode bessen en kiwibessen geteeld. Er is ook een grote moestuin met bieten, pompoenen, courgettes en andere groenten.

Komt u een keer zelf plukken?

We organiseren regelmatig speciale plukdagen. Dit begint met de Kersenplukdagen in juni en juli. We hopen over niet al te lange tijd in juli en augustus ook pruimen te kunnen laten plukken. Later in het seizoen, in september volgen dan de Appelplukdagen (zie ook hieronder). De precieze data zijn afhankelijk van het weer en het seizoen. We communiceren de data via social media, de nieuwsbrief en de website. Kijk dus hieronder bij het laatste nieuws of abonneer u op onze nieuwsbrief.

Appelplukdagen

Met de appelplukdagen pakken we echt een beetje uit. Deze twee weekenden in september (vaak 2e en 3e weekend) zijn ook meteen onze open dagen. Je kunt tijdens deze dagen heerlijk door de boomgaarden struinen en dan plukken: Appels, peren, kiwibessen en pompoenen.

Veelal stellen we al onze boomgaarden open tijdens de appelplukdagen. Hier kun je zelf naartoe of met de huifkar/ veewagen. We bakken onze heerlijke Blaarkop beefburgers en nog veel meer lekkers. Houd voor alle activiteiten de website en nieuwsbrief in de gaten!

Ook in de Landwinkel

Alle producten worden ook vers verkocht in de landwinkel. Het fruit wordt ook verwerkt tot jam en smakelijke vruchtensappen (zonder toevoegingen). Lekker, gezond en milieubewust!

Nieuwsbrief ontvangen?Nieuws over activiteiten en zelfplukdagen

Het maïsdoolhof 2020 is gesloten

Het was een mooi en lang seizoen, maar nu is het maïsdoolhof 2020 gesloten. Veel mensen zijn dit jaar door ons doolhof gegaan en hebben…

Lees verder

Appelplukdagen 12/13 en 19/20 sept 2020!

Dit jaar kunt u op 12 en 13 september en ook 19 en 20 september 2020 uw eigen appels komen plukken! Dit jaar is dat…

Lees verder

Het maïsdoolhof 2020 is open!

Het is zo ver, we kunnen weer (ver)dwalen in het maisdoolhof! Het is en blijft een bijzonder gevoel, lopen door de smalle paadjes met om…

Lees verder
fotonieuwslagmaat-plukken

Ontdek en geniet

Vers uit de boomgaard is het allerlekkerst