Welkom -ook in Coronatijd-

Je bent veilig welkom op vrijdag en zaterdag. We volgen de richtlijnen van de overheid.

Zelf plukken

Weten wanneer je kunt plukken? Kijk bij de berichten hieronder, of houd de nieuwsbrief en social media in de gaten!


Op boerderij Nieuw Slagmaat in Bunnik worden vele soorten groente en fruit geteeld. Een deel daarvan kunt u zelf plukken: Appels, peren, (binnenkort) pruimen, kersen, kiwibessen en pompoenen.

Komt u een keer zelf plukken?

We organiseren regelmatig speciale plukdagen:

  • Juni/juli: Kersenplukdagen
  • Juli/ augustus: Pruimen
  • September: Appelplukdagen (zie ook hieronder), met Appels, Peren, Pompoenen en Kiwibessen.

De precieze data zijn afhankelijk van het weer en het seizoen. We communiceren de data via social media, de nieuwsbrief en de website. Kijk dus hieronder bij het laatste nieuws of abonneer u op onze nieuwsbrief.

Appelplukdagen

Met de appelplukdagen pakken we echt een beetje uit. Deze twee weekenden in september en/of oktober zijn ook meteen onze open dagen. Je kunt tijdens de Appelplukdagen heerlijk door de boomgaarden struinen en dan plukken: Appels, peren, kiwibessen en pompoenen.

Naast de zelfpluk ook andere activiteiten om aan deel te nemen. De imker is aanwezig en lokale organisaties. Dit is iedere keer anders. Eerder hebben we wel modderkeuken en clowns gehad, beestjes zoeken in de sloot en veel meer! Veelal stellen we al onze boomgaarden open tijdens de appelplukdagen. Hier kun je zelf naartoe of met de huifkar/ veewagen. We bakken onze heerlijke Blaarkop beefburgers en nog veel meer lekkers.

Ook in de Landwinkel

Alle producten worden ook vers verkocht in de landwinkel. Het fruit wordt ook verwerkt tot jam en smakelijke vruchtensappen (zonder toevoegingen). Lekker, gezond en milieubewust!

Wil je weten wanneer er een plukdag is?

Meld je aan voor de nieuwsbrief of kijk hieronder bij de nieuwsberichten.Nieuws over activiteiten en zelfplukdagen

Update Appelplukdagen 25 & 26 sept en 2 & 3 okt 2021

Op 25 & 26 september en 2 & 3 oktober zijn de appelplukdagen weer bij Nieuw Slagmaat. Natuurlijk kun je dan de lekkerst appels en…

Lees verder

Buitendag tijdens de Appelplukdag op 2 okt 2021

De appelplukdag van 2 oktober 2021 heeft een speciaal tintje. Het is dan namelijk ook Buitendag! Dat betekent naast het plukken van de appels, peren,…

Lees verder

Appelplukdag op 25/26 sept en 2/3 okt

De data van de appelplukdagen 2021 zijn bekend: 25/26 sept en 2/3 okt. Alle dagen van 10.00 uur t/m 16.00 uur. Opgeven is niet nodig.…

Lees verder
fotonieuwslagmaat-plukken

Ontdek en geniet

Vers uit de boomgaard is het allerlekkerst