Welkom!

Je bent welkom op onze boerderij, in de Landwinkel, terras en speelweide op vrijdag en zaterdag.

Zelf plukken

Weten wanneer je kunt plukken? Kijk bij de berichten hieronder, of houd de nieuwsbrief en social media in de gaten! 


Op boerderij Nieuw Slagmaat in Bunnik worden vele soorten groente en fruit geteeld. Een deel daarvan kunt u zelf plukken: Appels, peren, (binnenkort) pruimen, kersen, kiwibessen en pompoenen.

Komt u een keer zelf plukken?

We organiseren regelmatig speciale plukdagen:

  • Juni/juli: Kersenplukdagen
  • Juli/ augustus: Pruimen
  • September: Appelplukdagen (zie ook hieronder), met Appels, Peren, Pompoenen en Kiwibessen.

De precieze data zijn afhankelijk van het weer en het seizoen. We communiceren de data via social media, de nieuwsbrief en de website. Kijk dus hieronder bij het laatste nieuws of abonneer u op onze nieuwsbrief.

Appelplukdagen

Met de appelplukdagen pakken we echt een beetje uit. Deze twee weekenden in september en/of oktober zijn ook meteen onze open dagen. Je kunt tijdens de Appelplukdagen heerlijk door de boomgaarden struinen en dan plukken: Appels, peren, kiwibessen en pompoenen.

Naast de zelfpluk ook andere activiteiten om aan deel te nemen. De imker is aanwezig en lokale organisaties. Dit is iedere keer anders. Eerder hebben we wel modderkeuken en clowns gehad, beestjes zoeken in de sloot en veel meer! Veelal stellen we al onze boomgaarden open tijdens de appelplukdagen. Hier kun je zelf naartoe of met de huifkar/ veewagen. We bakken onze heerlijke Blaarkop beefburgers en nog veel meer lekkers.

Er is een Zomer Appelplukdag op 20 aug 2022.

De appelplukdagen 2022 zijn op 17 & 18  en ook op 24 & 25 september 2022. Meer info volgt in nieuwsberichten.

Ook in de Landwinkel

Alle producten worden ook vers verkocht in de landwinkel. Het fruit wordt ook verwerkt tot jam en smakelijke vruchtensappen (zonder toevoegingen). Lekker, gezond en milieubewust!

Wil je weten wanneer er een plukdag is?

Meld je aan voor de nieuwsbrief of kijk hieronder bij de nieuwsberichten.Nieuws over activiteiten en zelfplukdagen

Appelplukdagen op 17 & 18 en 24 & 25 sept. 2022

We kijken er enorm naar uit, de Appelplukdagen komen eraan! Twee weekenden lang kun je op zaterdag en zondag je eigen appels komen plukken. Een…

Lees verder

Zomer Appelplukdag op zaterdag 20 aug. 2022

De eerste nieuwe oogst appels zijn rijp en dat vieren we met een Zomer Appelplukdag op zaterdag 20 augustus 2022! In de boomgaard kun je…

Lees verder

Kersen zelfpluk 2022 voorbij maar het is nog steeds kersentijd!

Onder andere de warmte heeft ervoor gezorgd dat het laatste zelfpluk weekend voor de kersen inmiddels geweest is. Maar dat betekent niet dat er geen…

Lees verder
fotonieuwslagmaat-plukken

Ontdek en geniet

Vers uit de boomgaard is het allerlekkerst