sun

Nieuws

Corona update: Landwinkel open en vanaf 1 juni terras open

Corona update: Landwinkel open en vanaf 1 juni terras open

Omdat wij onderdeel zijn van de voedselvoorziening, is de Landwinkel op de normale tijden geopend op vrijdag en zaterdag. Voor […]

Bestel uw Blaarkopvlees

Bestel uw Blaarkopvlees

U kunt weer Blaarkopvlees bestellen! De Blaarkop is een oud hollands ras dat niet zoveel vlees geeft als de modernere […]

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je gegevens in:

Volg ons op:

FaceBook Twitter

Wie zijn wij

Welkom op boerderij Nieuw Slagmaat. Op de boerderij wonen en werken boer Huub en boerin Jeanette en dochter Djûke. Andere dochter Maike is veel in de stallen te vinden om haar twee paarden te rijden. Enthousiasme, een goede sfeer en kwaliteit staan bij allemaal voorop.

Boer Huub, niet te verwarren met zijn broer Adrie die ook vaak op de boerderij loopt, is te herkennen aan zijn grote snor. Hij is dé fruitteeltspecialist en is veel in de boomgaard. Naast het boerderijwerk zit boer Huub ook in allerlei commissies en besturen. Want betrokkenheid met mensen en onze omgeving vinden wij heel belangrijk! Zo is Huub de trotse oprichter van Terecht Anders, een stichting waar allerlei ondernemers uit het buitengebied samenwerken om het mooie Kromme-Rijn gebied te promoten.

Op de boerderij zijn altijd heel veel klusjes te doen. Boerin Jeanette is een echt manusje van alles. Ook de pompoenen en courgettes zijn door Jeanette geteeld en veel van de lekkere jam is door haar gemaakt. Haar aanstekelijke gezelligheid kunt u zelf ervaren in de boerderijwinkel.

Ook Djûke’s enthousiasme kunt u zelf meemaken in de boerderijwinkel. Daarnaast is ze de drijvende kracht achter de Appelplukdag, de kerststal en andere activiteiten. Djûke geeft de lessen aan de vele schoolklassen die ieder jaar naar de boerderij komen en doet de promotie van de boerderij en het fruit.

Maar zonder dieren geen boerderij… Onder het kopje ‘op de boerderij’ stellen wij graag ook onze koeien en andere beesten verder aan u voor.

Boerderij Nieuw Slagmaat