Pop-up restaurant

Omdat het vorig jaar zo leuk, lekker, mooi én gezellig was… komt er ook dit jaar weer een pop-up restaurant in onze koeienstal. Maar wel net weer een tikkeltje anders dan vorig jaar. Op dezelfde dagen als de Appelplukdagen (19 & 20 en 26 & 27 september) verzorgt chefkok Raoul Witteman van restaurant C’est Ça ’s avonds een heerlijk 5-gangen diner.

 

De kosten voor het vijfgangendiner bedragen € 42,50 p.p. Uiteraard kunnen daar hele mooie, passende wijnen bij geserveerd worden en worden ook diverse producten van onze boerderij verwerkt in de gerechten.

 

Kijk hier voor een kleine sfeerimpressie van vorig jaar!

 

Wil je dit ook niet missen? Reserveren kan door te mailen naar info@restaurant-cestca.nl. Geef in de mail aan met hoeveel personen je wilt komen, op welke datum en op welk tijdstip. Je kunt aanschuiven om 18.30, 19.00 en 19.30 uur. Eet smakelijk!

 

 

restaurant-pop-up

Meer nieuws van Boerderij Nieuw Slagmaat

Nieuw-Slagmaat

Djûke van der Maat 2e bij ‘Beste boer van NL’

Een spannende strijd ging er aan vooraf, maar nu is bekend dat pluimveehouders Claessens-Jenniskens wonnen met 34% van de stemmen...
Nieuw-Slagmaat

Koeienoppas

En zo ziet oppas eruit in de koeienwereld...  
Nieuw-Slagmaat

Appelplukdag zaterdag a.s. van 10 – 16 uur!

De voorbereidingen zijn in volle gang. Want zaterdag a.s. is het zo ver, dan kan iedereen weer zijn eigen appels...

Wilt u op de hoogte blijven?

Wilt u bijvoorbeeld weten wanneer er weer blaarkopvlees beschikbaar is? Of wanneer er een zelfplukdag is? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.