Pop-up restaurant
Omdat het vorig jaar zo leuk, lekker, mooi én gezellig was… komt er ook dit jaar weer een pop-up restaurant in onze koeienstal. Maar wel net weer een tikkeltje anders dan vorig jaar. Op dezelfde dagen als de Appelplukdagen (19 & 20 en 26 & 27 september) verzorgt chefkok Raoul Witteman van restaurant C’est Ça ’s avonds een heerlijk 5-gangen diner.
De kosten voor het vijfgangendiner bedragen € 42,50 p.p. Uiteraard kunnen daar hele mooie, passende wijnen bij geserveerd worden en worden ook diverse producten van onze boerderij verwerkt in de gerechten.
Kijk hier voor een kleine sfeerimpressie van vorig jaar!
Wil je dit ook niet missen? Reserveren kan door te mailen naar info@restaurant-cestca.nl. Geef in de mail aan met hoeveel personen je wilt komen, op welke datum en op welk tijdstip. Je kunt aanschuiven om 18.30, 19.00 en 19.30 uur. Eet smakelijk!
Meer nieuws van Boerderij Nieuw Slagmaat
Nog niet gedaan? Bestel je kerstpakket of gourmet vlees!
- 1
- 2
- 3
- …
- 75
- Volgende »
Wilt u op de hoogte blijven?
Wilt u bijvoorbeeld weten wanneer er weer blaarkopvlees beschikbaar is? Of wanneer er een zelfplukdag is? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.