sun

Nieuws

Corona update: Landwinkel open

Corona update: Landwinkel open

Omdat wij onderdeel zijn van de voedselvoorziening, is de Landwinkel op de normale tijden geopend op vrijdag en zaterdag. Voor […]

Bestel uw Blaarkopvlees

Bestel uw Blaarkopvlees

U kunt weer Blaarkopvlees bestellen! De Blaarkop is een oud hollands ras dat niet zoveel vlees geeft als de modernere […]

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je gegevens in:

Volg ons op:

FaceBook Twitter

Pop-up restaurant

Omdat het vorig jaar zo leuk, lekker, mooi én gezellig was… komt er ook dit jaar weer een pop-up restaurant in onze koeienstal. Maar wel net weer een tikkeltje anders dan vorig jaar. Op dezelfde dagen als de Appelplukdagen (19 & 20 en 26 & 27 september) verzorgt chefkok Raoul Witteman van restaurant C’est Ça ’s avonds een heerlijk 5-gangen diner.

 

De kosten voor het vijfgangendiner bedragen € 42,50 p.p. Uiteraard kunnen daar hele mooie, passende wijnen bij geserveerd worden en worden ook diverse producten van onze boerderij verwerkt in de gerechten.

 

Kijk hier voor een kleine sfeerimpressie van vorig jaar!

 

Wil je dit ook niet missen? Reserveren kan door te mailen naar info@restaurant-cestca.nl. Geef in de mail aan met hoeveel personen je wilt komen, op welke datum en op welk tijdstip. Je kunt aanschuiven om 18.30, 19.00 en 19.30 uur. Eet smakelijk!