Pop-up restaurant

Omdat het vorig jaar zo leuk, lekker, mooi én gezellig was… komt er ook dit jaar weer een pop-up restaurant in onze koeienstal. Maar wel net weer een tikkeltje anders dan vorig jaar. Op dezelfde dagen als de Appelplukdagen (19 & 20 en 26 & 27 september) verzorgt chefkok Raoul Witteman van restaurant C’est Ça ’s avonds een heerlijk 5-gangen diner.

 

De kosten voor het vijfgangendiner bedragen € 42,50 p.p. Uiteraard kunnen daar hele mooie, passende wijnen bij geserveerd worden en worden ook diverse producten van onze boerderij verwerkt in de gerechten.

 

Kijk hier voor een kleine sfeerimpressie van vorig jaar!

 

Wil je dit ook niet missen? Reserveren kan door te mailen naar info@restaurant-cestca.nl. Geef in de mail aan met hoeveel personen je wilt komen, op welke datum en op welk tijdstip. Je kunt aanschuiven om 18.30, 19.00 en 19.30 uur. Eet smakelijk!

 

 

restaurant-pop-up

Meer nieuws van Boerderij Nieuw Slagmaat

Koe Beatrix

Red de Blaarkop, bestel een vleespakket! Of echt grote stukken vlees voor op de bbq!

Onze Blaarkopkoeien houden we om meerdere redenen: we zijn vooral gewoon groot fan van dit zeldzame ras en daarom ook...
2024-05-15 11.12.44

De kiwi’s bloeien

Met het warme weer van de afgelopen dagen, is het hard gegaan. En daarom kunnen we nu genieten van de...
2024 kippen

Kippen in de boomgaard

Al een aantal jaar een grote wens en het is er nu eindelijk van gekomen: Kippen onder de kiwi's! De kippen...

Wilt u op de hoogte blijven?

Wilt u bijvoorbeeld weten wanneer er weer blaarkopvlees beschikbaar is? Of wanneer er een zelfplukdag is? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.