‘Pop-up restaurant’ bij Boerderij Nieuw Slagmaat
Kom eens gezellig dineren op Boerderij Nieuw Slagmaat! Jazeker, dit kan echt. Want Boerderij Nieuw Slagmaat en restaurant C’ est Ça werken samen aan iets heel ludieks en unieks. We gaan een pop up restaurant neerzetten voor 2 weekenden. C’ est Ça werkt voornamelijk met natuurlijke producten: biologisch vlees, vis van de viswijzer en een groot deel van de groenten is ook biologisch. Daarbij wordt in de keuken vooral gefocust op mooie, pure smaken, zonder al te veel poespas. C’ est Ça en Nieuw Slagmaat hebben elkaar gevonden op de appelplukdagen die dit jaar op zaterdag 6, zaterdag 13 en zondag 14 september zijn. Overdag kunt u naast alle leuke activiteiten en het appels plukken, ook daar al kennis maken met het lekkers van C’ est Ça.
Maar ook onstond het idee om in onze mooie karakteristieke Blaarkoppenstal van onze boerderij een tijdelijk restaurant op te zetten. De koeien staan lekker buiten in de wei, dus waarom niet?! Dit vindt plaats op 6, 7, 13 en 14 september van 19.00 – 23.00 uur. Het menu bestaat uit een verrassing van 4 gangen, begeleid door diverse mooie wijnen. We sluiten af met koffie en iets lekkers! Kosten voor dit alles bedragen 60 euro per persoon. Opgeven kunt u via http://www.restaurant-cestca.nl/enroute of u kunt bellen met restaurant C’ est Ça op 0302710105. Per avond zijn er 50 zitplaatsen beschikbaar.
We kunnen u verklappen dat wij er al een paar voor onszelf hebben gereserveerd, want het menu is verrukkelijk! Hopelijk tot dan!
Meer nieuws van Boerderij Nieuw Slagmaat
Stem op Djuke voor beste agrarier van Nederland!
Wilt u op de hoogte blijven?
Wilt u bijvoorbeeld weten wanneer er weer blaarkopvlees beschikbaar is? Of wanneer er een zelfplukdag is? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.