‘Pop-up restaurant’ bij Boerderij Nieuw Slagmaat

Kom eens gezellig dineren op Boerderij Nieuw Slagmaat! Jazeker, dit kan echt. Want Boerderij Nieuw Slagmaat en restaurant C’ est Ça werken samen aan iets heel ludieks en unieks. We gaan een pop up restaurant neerzetten voor 2 weekenden. C’ est Ça werkt voornamelijk met natuurlijke producten: biologisch vlees, vis van de viswijzer en een groot deel van de groenten is ook biologisch. Daarbij wordt in de keuken vooral gefocust op mooie, pure smaken, zonder al te veel poespas. C’ est Ça en Nieuw Slagmaat hebben elkaar gevonden op de appelplukdagen die dit jaar op zaterdag 6, zaterdag 13 en zondag 14 september zijn. Overdag kunt u naast alle leuke activiteiten en het appels plukken, ook daar al kennis maken met het lekkers van C’ est Ça.

 

Maar ook onstond het idee om in onze mooie karakteristieke Blaarkoppenstal van onze boerderij een tijdelijk restaurant op te zetten. De koeien staan lekker buiten in de wei, dus waarom niet?! Dit vindt plaats op 6, 7, 13 en 14 september van 19.00 – 23.00 uur. Het menu bestaat uit een verrassing van 4 gangen, begeleid door diverse mooie wijnen. We sluiten af met koffie en iets lekkers! Kosten voor dit alles bedragen 60 euro per persoon. Opgeven kunt u via http://www.restaurant-cestca.nl/enroute of u kunt bellen met restaurant C’ est Ça op 0302710105. Per avond zijn er 50 zitplaatsen beschikbaar.

 

We kunnen u verklappen dat wij er al een paar voor onszelf hebben gereserveerd, want het menu is verrukkelijk! Hopelijk tot dan!

 

 

 

 

 

 

c est ca

Meer nieuws van Boerderij Nieuw Slagmaat

kersen plukken (3)

De eerste kersenplukdagen: vrijdag 20 en zaterdag 21 juni 2025

We gaan ervoor! Op vrijdag 20 en zaterdag 21 juni 2025 kun je in onze kersenboomgaard je eigen kersen komen...
jongen plukt appel

(voorlopige) data appelplukdagen 2025

De droogte maakt een precieze inschatting nog even lastig. Dus houdt de site en socials in de gaten voor de...
Welkom in ons theehuis

Theehuis Nieuw Slagmaat is open!

Een officiele opening volgt nog, maar ondertussen doen we al een drankje en een taartje, dus dat is een berichtje...

Wilt u op de hoogte blijven?

Wilt u bijvoorbeeld weten wanneer er weer blaarkopvlees beschikbaar is? Of wanneer er een zelfplukdag is? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.