Nieuw Slagmaat goes wild!
11 december 2013
Het is nu echt de tijd om wild te eten. Ook het lekkerste wild haalt u bij de boerderijwinkel van Nieuw Slagmaat. Wij hebben heerlijke geconfijte eendenbout en ook ganzenbout. Geconfijt betekent dat het al voorgegaard is. Net als bij een rookworst, het vlees in het zakje ca. 20 minuten verwarmen in warm, niet kokend, water. En voila, heerlijk mals en bijzonder vlees. Een goed idee voor de kerst?! Liever geen wild? Er is ook tamme eendenbout van een eendenboerderij op de Veluwe. Eet smakelijk!
Meer nieuws van Boerderij Nieuw Slagmaat
Appelplukdag op zaterdag 6, zaterdag 13 én zondag 14 september 2014!
Dit jaar zijn er maar liefst 3 appelplukdagen op boerderij Nieuw Slagmaat! Dat wordt dus extra veel genieten. We trappen...
Wilt u op de hoogte blijven?
Wilt u bijvoorbeeld weten wanneer er weer blaarkopvlees beschikbaar is? Of wanneer er een zelfplukdag is? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.