Nieuw Slagmaat goes wild!

Het is nu echt de tijd om wild te eten. Ook het lekkerste wild haalt u bij de boerderijwinkel van Nieuw Slagmaat. Wij hebben heerlijke geconfijte eendenbout en ook ganzenbout. Geconfijt betekent dat het al voorgegaard is. Net als bij een rookworst, het vlees in het zakje ca. 20 minuten verwarmen in warm, niet kokend, water. En voila, heerlijk mals en bijzonder vlees. Een goed idee voor de kerst?! Liever geen wild? Er is ook tamme eendenbout van een eendenboerderij op de Veluwe. Eet smakelijk!

 

 

 

 

geconfijte ganzenbout

Meer nieuws van Boerderij Nieuw Slagmaat

restaurant-pop-up

Pop-up restaurant

Omdat het vorig jaar zo leuk, lekker, mooi én gezellig was... komt er ook dit jaar weer een pop-up restaurant...
Appelplukdag 20133

Appelplukdagen 2015

De laatste twee weekenden van september 2015 is het weer Appelplukdag op boerderij Nieuw Slagmaat. We gaan er weer wat...
2015-nieuwe-oogst-appels

Nieuwe oogst appels

De nieuwe oogst appels is binnen! Er kan weer gesmuld worden van de Delcorf, onze persoonlijke favoriet. Fris, knapperig, oftewel...

Wilt u op de hoogte blijven?

Wilt u bijvoorbeeld weten wanneer er weer blaarkopvlees beschikbaar is? Of wanneer er een zelfplukdag is? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.