Laatste weekend maïsdoolhof 2023

Het is zover, het einde van het maïsdoolhof 2023 is in zicht. Het tweede weekend appelplukdag wordt ook het laatste weekend om in het maïsdoolhof te kunnen (ver)dwalen. 

Daarna zal de maïs worden geoogst. Kom dus dit weekend nog genieten en zoek de uitgang. Het doolhof bestaat uit twee delen, het eerste deel, tot aan de toren, is ook geschikt voor wat kleinere kinderen. Bij de toren kun je kiezen om er evt. uit te gaan of om verder te gaan naar het langere, moeilijkere deel. Entree is 4 euro inc. de speurtocht. gemiddeld doen mensen ongeveer tussen de 45 min. en 1,5 uur over het totale doolhof.

Maisdoolhof

Meer nieuws van Boerderij Nieuw Slagmaat

2021

Blaarkopvlees bestellen

Een verantwoord stukje vlees voor of tijdens de kerst? Bestel dan een Blaarkop vleespakket. Er kan weer besteld worden. Een...
Nieuw-Slagmaat

De kiwioogst 2023 is begonnen

In de supermarkten vind je ze nauwelijks, wij hebben ze volop: kiwi's! En we zijn begonnen met oogsten! Kom ze...
Kerstpakket 50 euro

Kerstpakketten

Boerderij Nieuw Slagmaat verzorgt veel kerstpakketten, zowel voor 1 persoon als voor 500 en voor ieder budget. Heeft u interesse,...

Wilt u op de hoogte blijven?

Wilt u bijvoorbeeld weten wanneer er weer blaarkopvlees beschikbaar is? Of wanneer er een zelfplukdag is? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.