Vacature: Kom jij ons Landwinkelteam versterken?!

Vacature: Medewerker Landwinkel Nieuw Slagmaat

Functieomschrijving:

Een enthousiaste collega om ons gezellige team te versterken. Een leuke baan voor jou als klantvriendelijke, stressbestendige aanpakker. Werkervaring in een soortgelijke functie, is extra mooi meegenomen.

Dit ga je doen:

Als Landwinkel-medewerker ben je het visitekaartje van onze boerderij. Ons fruit, ook verwerkt in tot allerlei producten, en Blaarkopvlees zijn de belangrijkste producten van onze winkel. De winkel is een echte streekwinkel, met producten uit de streek en bedoeld voor de streek. We maken veel cadeaupakketjes voor klanten op maat. Op ons terras (voorjaar t/m najaar) serveren we een kleine kaart. Bestellingen van streekproducten en pakketjes maken we klaar om te bezorgen bij lokale bedrijven. Tijdens onze zelfplukdagen in het voor- en najaar helpen we mensen op weg en wordt er afgerekend.

Je werkomgeving:
Een Landwinkel met bijzondere producten van eigen boerderij. Aangevuld met een uitgebreid groenteassortiment, streekproducten van boeren uit de Kromme Rijnstreek, biologische en ambachtelijke producten.

Jouw profiel
Ben jij?
Iemand die als van nature in een Landwinkel hoort, productkennis belangrijk vindt (dat valt prima te leren), houdt van cadeautjes maken, oog heeft voor inrichting en presentaties maken. Weet je van aanpakken, pro-actief en ook zelfstandig? Heb je open communicatieve vaardigheden en ben je een echte handen-uit-de-mouwen aanpakker? Heb je er plezier in om in een hardwerkende organisatie vele mensen een leuke winkel- of zelfplukervaring te bezorgen, dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren.

Ons aanbod
Wat bieden wij jou?
Werken in een gezellig team, in een familiare sfeer op een bijzondere plek.
Groeien naar zelfstandigheid binnen de organisatie.
Salaris conform onze CAO.
Werkuren, 8 – 16  uur p/week op vrijdag en/ of zaterdag.

Jouw reactie
Wil jij dit team komen versterken?
Solliciteer dan direct door je brief met CV naar Djûke te sturen.
Mail naar djuke@nieuwslagmaat.nl.

Meer informatie over onze boerderij vind je op www.nieuwslagmaat.nl.

P.S. Liever een avond-bijbaantje? We zoeken ook nog een scholier of student om af en toe op onze Maartje (4) en Bart (2) te passen 🙂

2022-03-05 16.03.23

Meer nieuws van Boerderij Nieuw Slagmaat

2023-12-20 14.08.49-1

Nieuwe ontwikkelingen op Nieuw Slagmaat

Met het nieuwe jaar ook tijd om te bereichten over nieuwe ontwikkelingen op boerderij Nieuw Slagmaat. De oplettende bezoeker heeft...
2021

Blaarkopvlees bestellen

Een verantwoord stukje vlees voor of tijdens de kerst? Bestel dan een Blaarkop vleespakket. Er kan weer besteld worden. Een...
Nieuw-Slagmaat

De kiwioogst 2023 is begonnen

In de supermarkten vind je ze nauwelijks, wij hebben ze volop: kiwi's! En we zijn begonnen met oogsten! Kom ze...

Wilt u op de hoogte blijven?

Wilt u bijvoorbeeld weten wanneer er weer blaarkopvlees beschikbaar is? Of wanneer er een zelfplukdag is? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.