Buitendag tijdens de kersenplukdag op 24 juni 2023

Wanneer we de kersen kunnen gaan plukken op 24 juni, is het ook Buitendag. Dat wordt genieten voor alle leeftijden!

Er kan heerlijk gespeeld worden bij de modderkeuken. Er zijn excursies wildplukken en naar de ringslangenwerkgroep. De blotenvoetenbak en het muntjes graven, allebei onderdeel van ons Klompenpad kids, krijgen extra aandacht. En bij het trekpontje over het water kun je ook waterbeestjes kijken. Nog nooit gedaan, dan wordt het hoog tijd, want het is echt leuk voor jong en oud. Je zult verstelt staan hoeveel leven er in de sloot zit. De wilde bijenexpositie van Sanne Copijn die op de Floriade zo gewaardeerd werd, is te zien en beleven. En wat komt de natuurdetective dan doen?

Het kersen plukken in de boomgaard en de buitendag zijn van 10.00 – 16.00 uur. Opgeven is niet nodig.

De Buitendag is een initiatief van Groen doet Goed Houten en alle partners doen er aan mee. Groen doet goed heeft als doel om kinderen lekker te laten spelen in het groen en te genieten van al het moois dat er vlakbij hun eigen huis buiten te doen is.

Kersentijd

Meer nieuws van Boerderij Nieuw Slagmaat

2023-12-20 14.08.49-1

Nieuwe ontwikkelingen op Nieuw Slagmaat

Met het nieuwe jaar ook tijd om te bereichten over nieuwe ontwikkelingen op boerderij Nieuw Slagmaat. De oplettende bezoeker heeft...
2021

Blaarkopvlees bestellen

Een verantwoord stukje vlees voor of tijdens de kerst? Bestel dan een Blaarkop vleespakket. Er kan weer besteld worden. Een...
Nieuw-Slagmaat

De kiwioogst 2023 is begonnen

In de supermarkten vind je ze nauwelijks, wij hebben ze volop: kiwi's! En we zijn begonnen met oogsten! Kom ze...

Wilt u op de hoogte blijven?

Wilt u bijvoorbeeld weten wanneer er weer blaarkopvlees beschikbaar is? Of wanneer er een zelfplukdag is? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.