Buitendag tijdens de kersenplukdag op 24 juni 2023

Wanneer we de kersen kunnen gaan plukken op 24 juni, is het ook Buitendag. Dat wordt genieten voor alle leeftijden!

Er kan heerlijk gespeeld worden bij de modderkeuken. Er zijn excursies wildplukken en naar de ringslangenwerkgroep. De blotenvoetenbak en het muntjes graven, allebei onderdeel van ons Klompenpad kids, krijgen extra aandacht. En bij het trekpontje over het water kun je ook waterbeestjes kijken. Nog nooit gedaan, dan wordt het hoog tijd, want het is echt leuk voor jong en oud. Je zult verstelt staan hoeveel leven er in de sloot zit. De wilde bijenexpositie van Sanne Copijn die op de Floriade zo gewaardeerd werd, is te zien en beleven. En wat komt de natuurdetective dan doen?

Het kersen plukken in de boomgaard en de buitendag zijn van 10.00 – 16.00 uur. Opgeven is niet nodig.

De Buitendag is een initiatief van Groen doet Goed Houten en alle partners doen er aan mee. Groen doet goed heeft als doel om kinderen lekker te laten spelen in het groen en te genieten van al het moois dat er vlakbij hun eigen huis buiten te doen is.

Kersentijd

Meer nieuws van Boerderij Nieuw Slagmaat

rode bessen

Op = op: pluk je eigen rode bessen

Helaas is het zelf kersen plukken alweer voorbij voor 2024. Alleen dit weekend (5 en 6 juli 2024) en zoals...
Kratje met logo

Opening & proeverij Rechtstreex-afhaalpunt bij Nieuw Slagmaat op 5 en 12 juli 2024

We gaan een Rechtstreex-afhaalpunt starten in de Landwinkel! Bij Rechtstreex bestel je boodschappen van boeren en makers uit de regio....
IMG-5767

Kersen in de Landwinkel, niet meer om te plukken

Wat een massale opkomst vandaag! En er zijn volop kersen verkrijgbaar in de Landwinkel. Helaas hangt er niet meer aan...

Wilt u op de hoogte blijven?

Wilt u bijvoorbeeld weten wanneer er weer blaarkopvlees beschikbaar is? Of wanneer er een zelfplukdag is? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.