Appelplukdagen 2024 op (6)/7/8 en (13)/14/15 september!

De data van 2024 zijn bekend: op zaterdag 7 en zondag 8 september en ook het weekend erna op zaterdag 14 en zondag 15 september 2024 zijn de Appelplukdagen. Meer informatie volgt uiteraard nog, maar in deze weekenden kun je in ieder geval weer je eigen appels, peren, kiwibessen en pompoenen komen plukken, organiseren we allerlei leuks er omheen en kun je genieten van een lekker ongedwongen sfeertje op en rond onze boerderij. Hopelijk tot dan!

Let op: er zijn dit jaar ook speciale kinderappelplukdagen, zodat scholen en bso’s ook kunnen komen plukken. Dit is op 10, 11 en 12 september. Zie het aparte bericht hierover op onze site.

Voor het eerst kan er ook geplukt worden op vrijdag 6 en vrijdag 13 september. Dit op verzoek van mensen die graag op een iets rustiger moment willen komen. Let op: er is op de vrijdagen 1 boomgaard open en de andere activiteiten zijn er niet op vrijdag maar alleen op zaterdag en zondag. Puur plukken dus!

DSC08132

Meer nieuws van Boerderij Nieuw Slagmaat

rode bessen

Op = op: pluk je eigen rode bessen

Helaas is het zelf kersen plukken alweer voorbij voor 2024. Alleen dit weekend (5 en 6 juli 2024) en zoals...
Kratje met logo

Opening & proeverij Rechtstreex-afhaalpunt bij Nieuw Slagmaat op 5 en 12 juli 2024

We gaan een Rechtstreex-afhaalpunt starten in de Landwinkel! Bij Rechtstreex bestel je boodschappen van boeren en makers uit de regio....
IMG-5767

Kersen in de Landwinkel, niet meer om te plukken

Wat een massale opkomst vandaag! En er zijn volop kersen verkrijgbaar in de Landwinkel. Helaas hangt er niet meer aan...

Wilt u op de hoogte blijven?

Wilt u bijvoorbeeld weten wanneer er weer blaarkopvlees beschikbaar is? Of wanneer er een zelfplukdag is? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.