Missie en visie van Nieuw Slagmaat

Binnen Nieuw Slagmaat produceren voedsel voor de (lokale) samenleving en organiseren consumenten om de consument te betrekken bij onze boerderij en het voedsel dat we met zijn allen eten. We zijn ons erg bewust van de fantastische plek waar we wonen en werken. Hoe we dat doen hebben we omschreven in onze kernwaarden, visie en missie.

Onze kernwaarden

Duurzaam, familiebedrijf, plezier, betrouwbaar, lange termijn, verantwoord, gericht op samenwerking, eerlijk, kwaliteit, respectvol, innovatief.

Visie

Nieuw slagmaat wil vers voedsel, landbouw en mensen dichter bij elkaar brengen. En daarmee een bijdrage leveren aan een (in alle opzichten) gezonder voedsel systeem.

Want hoe mooi zou het zijn als we daardoor met zijn allen net wat bewuster worden van onze omgeving en net wat vaker vers, duurzaam en lokaal geproduceerd voedsel zouden consumeren. Goed voor de gezondheid en goed voor de aarde.

Missie

Onze twee hoofdmissies:

  1. Wij zijn de beschermers en ontwikkelaars van Nieuw Slagmaat met milieubewuste landbouw, in verbinding met de lokale samenleving als hart van het bedrijf.
  2. We willen ons inkomen en vermogen op passende wijze vergroten, gericht op het op het voortbestaan van de boerderij en daarbij het gemengde karakter, geschiedenis, natuurlijke omgeving en het zijn van een prettige woon-werk-verblijfplaats tot volle bloei laten komen.

Lees meer over ons

fotoNieuwslagmaat2

Nieuwsbrief ontvangen?Wil je weten wanneer er een plukdag is?