sun

Nieuws

Bestel uw Blaarkopvlees

U kunt weer Blaarkopvlees bestellen! De Blaarkop is een oud hollands ras dat niet zoveel vlees geeft als de modernere […]

Onze eigen groene kiwi’s zijn er weer!

Ze worden op dit moment geoogst en zijn verkrijgbaar in onze Landwinkel en andere streekwinkels in de omgeving. Onze zelf […]

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je gegevens in:

Volg ons op:

FaceBook Twitter

Milieubewust

Verantwoord omgaan met de natuurlijke omgeving staat bij Boerderij Nieuw Slagmaat hoog in het vaandel. Kringlopen worden zo veel mogelijk gesloten door eigen voer voor de beesten te produceren en de mest van de beesten weer te gebruiken op het land en in de boomgaard.

Op zoveel mogelijk manieren wordt er milieubewust te werk gegaan. We letten daarbij heel scherp op energie- en watergebruik, verpakkingsmaterialen, meststoffen, dierenwelzijn, voedselveiligheid, natuurbeheer en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Onze appels en peren zijn gecertificeerd als Erkend Streekproduct, dat staat voor een duurzame teelt met ook oog voor de omgeving en het landschap. Daarnaast zijn wij ook gecertificeerd voor Kromme Rijn boert en teelt bewust, waarbij we werken aan de verbinding tussen boeren, tuinders en samenleving in eigen streek. We voeren daarbij graag een open en eerlijk gesprek over de land- en tuinbouw zodat u weet waar uw voedsel vandaan komt. Dat is Boert Bewust!

 


 

Milieukeur
Ringslangen werkgroep