Telers

De telers van Hartfruit hebben hart voor fruit

En niet alleen hart voor fruit, maar ook hart voor het milieu. Duurzaamheid is wat de vijf aangesloten telers met elkaar verbindt. De milieuvriendelijke manier waarop het fruit geteeld wordt is arbeidsintensief, maar dat levert dan ook wel wat op! Om te beginnen fantastisch fruit met een uitzonderlijk volle smaak. Het mag duidelijk zijn: dat proeft u!

Hartfruit – voor de toekomst

Ten tweede wordt het milieu door deze manier van telen minimaal belast. Hoe de telers dat realiseren? Door, kort samengevat, zo veel mogelijk gebruik maken van natuurlijke vijanden voor het bestrijden van plagen. Zo veel mogelijk gebruik maken van milieuvriendelijke stroom en zo veel mogelijk kringlopen op het bedrijf proberen te sluiten.

En inderdaad, daar merkt u nu helemaal niets van. Maar de toekomstige generaties merken dat wel! Want die kunnen in de gaarden van Hartfruit namelijk ook nog hun fruit telen als het hun beurt is. Dat vinden de aangesloten telers heel belangrijk. Als u dát ook belangrijk vindt, dan kiest u met heel uw hart voor Hartfruit.

Lees meer over de Hartfruit telers op