Kersenplukdag op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni 2024

Komende vrijdag en zaterdag is het Kersenplukdag! We hebben ze voorgeproefd en ze zijn heerlijk, mooi groot en sappig. Kom dus je eigen kersen plukken, op beide dagen tussen 10 en 16 uur. Op = op. Haal een bakje bij de Landwinkel (of neem je eigen bakje/ tasje mee) en pluk je kersen. Je rekent af wat je hebt geplukt (en gegeten ;-)) Tip: Woon je in de buurt? Kom op de fiets! Door regen laten we ons niet uit het veld slaan, onder de hagelkappen sta je droog! Alleen het middenpad is nog wat nat, dus laarzen of dichte schoenen daarom wel aan te raden. We kijken er naar uit!

Of er hierna nog meer kersenplukdagen komen dit jaar is afhankelijk van hoe snel de kersen vanaf nu afrijpen, en hoe druk het is komend weekend. We houden u uiteraard hier op de hoogte, maar we gaan er stiekem vanuit dat hierna nog een weekend zal komen.

 

Header-Huubvandermaat-boomgaard

Meer nieuws van Boerderij Nieuw Slagmaat

rode bessen

Op = op: pluk je eigen rode bessen

Helaas is het zelf kersen plukken alweer voorbij voor 2024. Alleen dit weekend (5 en 6 juli 2024) en zoals...
Kratje met logo

Opening & proeverij Rechtstreex-afhaalpunt bij Nieuw Slagmaat op 5 en 12 juli 2024

We gaan een Rechtstreex-afhaalpunt starten in de Landwinkel! Bij Rechtstreex bestel je boodschappen van boeren en makers uit de regio....
IMG-5767

Kersen in de Landwinkel, niet meer om te plukken

Wat een massale opkomst vandaag! En er zijn volop kersen verkrijgbaar in de Landwinkel. Helaas hangt er niet meer aan...

Wilt u op de hoogte blijven?

Wilt u bijvoorbeeld weten wanneer er weer blaarkopvlees beschikbaar is? Of wanneer er een zelfplukdag is? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.