Welkom!

Je bent welkom op onze boerderij, in de Landwinkel, terras en speelweide op vrijdag en zaterdag.

Landwinkel Nieuw Slagmaat

Op boerderij Nieuw Slagmaat in Bunnik worden kiwi’s, appels, peren, pruimen, kersen, rode bessen en kiwibessen geteeld. Er is ook een grote moestuin met bieten, pompoenen, courgettes en andere groenten. Boerderij Nieuw Slagmaat loopt voorop in het milieubewust telen van fruit. Daar hebben wij, zowel nu als in het verleden, diverse erkenningen voor mogen ontvangen. Zoals de Europese Innovation Award for Women Farmers.

Alle producten worden vers verkocht in de landwinkel. Het fruit wordt ook verwerkt tot jam en smakelijke vruchtensappen (zonder toevoegingen). Lekker, gezond en milieubewust!

Kijk ook gerust bij de beesten op de boerderij en neem een kopje koffie/thee of onze eigen sap, terwijl u van het mooie uitzicht geniet. Verder fietsen? Dat kan heel goed. Boerderij Nieuw Slagmaat ligt in het Kromme-Rijngebied en grenst direct aan bos Nieuw Wulven en fort Vechten. Daar kun je ook heerlijk fietsen, wandelen, skeeleren en spelen.

Nieuwsbrief ontvangen?Boordevol de allerlekkerste streekproducten

In de boerderijwinkel vindt u naast de producten van boerderij Nieuw Slagmaat ook ander lekkers uit de Kromme Rijnstreek. Door samenwerking met collegaboeren kunnen wij u smaakvolle zuivel, scharreleieren, aardappels en zelfs advocaatje uit onze eigen streek aanbieden.

En weet u ook hoe heerlijk het verse brood van de Veldkeuken is? Dat de boerenkaas meerdere prijzen heeft gewonnen? Kom het beste uit de Kromme Rijnstreek zelf proeven.

Streekproducten in de Landwinkel

Nieuws

Winkel gesloten met Koningsdag

Koningsdag valt dit jaar op een zaterdag. Deze zaterdag 27 april is onze Landwinkel gesloten.…

De koeien staan weer in de wei

Het was even wachten dit jaar, maar wat heerlijk, de koeien staan weer in de…

Streekproducten met een goed verhaal